Välkomna till vårterminen 2022

Välkomna till den första filmvisningen för vårterminen igen 2022 den 27/1.

Välkomna till den första filmvisningen för vårterminen igen 2022 den 27/1.

Du kan köpa ditt medlemskort via vår företagswish från den 10:e till och med den 24 januari. Så här gör du:  Swisha 350 kr (150 kr om du är under 20 år) till nummer: 1233594652. Skriv ditt fullständiga namn i meddelandefältet.  Fyll även i din mejladress i meddelandefältet om du inte redan får mejl från oss. Om du köper medlemskort till flera, bör du genomföra dessa köp individuellt och skriva medlemmens namn för varje swish. Du behöver inte stå i kö vid visningsdagen, utan kan identifiera dig och få ditt kort direkt vid ingången till salongen.   

Det blir även försäljning av medlemskort på Vetlanda Stadsbibliotek fredagen 21/1-22 mellan kl. 14.00 – 18.00. Du är då välkommen att komma förbi och köpa ditt medlemskort både via swish men också kontant. Om du redan har förköpt ditt kort, kan du också hämta ut den vid detta tillfälle.

Självklart kan man även köpa medlemskort på plats på Sagabiografen före filmvisningarna under våren. Ett terminskort kostar 350 kr och ungdomar under 20 år betalar 150 kr för hela filmserien.

Såsom förra terminen finns för närvarande inte möjligheten att ta med en gäst och inte heller att köpa medlemskap för trefilmskort.

Vi reserverar oss för att det kan uppkomma ytterligare restriktioner som kan komma att förändra vår planering för vårterminen.

Vi från Vetlanda Filmstudio önskar er en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År